vrijdag 3 september 2010

Wat een week

Afgelopen maandag zat ik op de Oosttribune om naar de wedstrijd FC Den Bosch - RKC te kijken. Een leuke eerste helft met wat kansen over en weer. Na de rust kwam een heel ander FCDB uit de kleedkamer. Fel, kort op de duels en snelle combinaties. RKC kwam er niet meer aan te pas en binnen de kortste keren een 2-0 voorsprong.
Jammer genoeg werden uiteindelijk de punten verdeeld. Een fout van onze keeper zorgde voor de aansluitingstreffer en in de 90e minuut viel de gelijkmaker door een frommelgoal. Balen natuurlijk en met een zuur gevoel naar huis gegaan.
Achteraf gezien was een gelijkspel tegen het pas gedegradeerde RKC eigenlijk helemaal niet zo slecht maar een 2-0 voorsprong weggeven....

Vandaag was het mijn beurt weer in de studio van Boschtion FM. Telstar - FC Den Bosch stond er op het programma. De resultaten van de afgelopen seizoenen er eens bij gepakt. Kat in het bakkie, 3 punten in de tas.
Dus niet. Een slap spelend FC Den Bosch liet Telstar in de eerste helft op voorsprong komen. Nog even de hoop gehad dat de trainer, net als maandag, het voor elkaar zou krijgen om in de tweede helft een heel ander elftal de wei in te sturen.
Helaas, een 3-0 eindstand voor Telstar en een illusie armer.

Ach, aan dat laatste ben ik inmiddels wel gewend geraakt.
En dan bedoel ik dat niet vanwege onze FC.