maandag 19 april 2010

L'histoire se répète

Kort na de gemeenteraadsverkiezingen bleek er geen meerderheid meer te zijn voor de mega-projecten die de parkeergarages aan de Zuidwal en onder het GZG-terrein zijn. Het oude college kreeg de rekening gepresenteerd voor het falende beleid van de afgelopen regeerperiode: Vier zetels verlies.

Niemand kijkt er feitelijk van op maar GroenLinks, tijdens de verkiezingscampagne nog tegen een parkeergarage onder het GZG-terrein, is van standpunt gewijzigd. Niet zo verwonderlijk aangezien GroenLinks het pluche belangrijker vindt dan de kiezer. Hetzelfde kiezersbedrog hebben ze bij GroenLinks immers zo'n vier jaar geleden ook al uitgehaald. Destijds betrof het de parkeergarage aan de Zuidwal. Bart Eigeman en consorten komen blijkbaar hier in 's-Hertogenbosch keer op keer weer weg met het maken van loze beloftes.

De geschiedenis herhaald zich zullen we maar zeggen....

Een tegenvaller in dit hele verhaal is Rosmalens Belang. Gedurende de vorige raadsperiode was Rosmalens Belang op zijn zachts gezegd niet gecharmeerd van de parkeergarages. Inmiddels heeft deze partij zijn bezwaren laten vallen en als dank daarvoor mogen ze een wethouder leveren voor het nieuwe College van Burgermeester en Wethouders.

Er is nu dus weer een meerderheid voor deze miljoenen verslindende mega-projecten. En de rest van 's-Hertogenbosch maar bezuinigen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten