zaterdag 6 februari 2010

FC Den Bosch live!

Samen met Tini en Ger weer ervoor gezorgd dat de wedstrijd van FC Den Bosch live te volgen was via radio en internet. Wanneer FC Den Bosch speelt, luisteren veel mensen naar Boschtion als ze om de één of andere reden niet in staat zijn om zelf te gaan kijken. Deze keer een thuiswedstrijd tegen BV Veendam. Nu HFC Haarlem uit de competitie is genomen, staat Den Bosch met 34 punten op de zesde plaats van de ranglijst.

FC Den Bosch komt in de 21e minuut op voorsprong. In de studio, bij Tini en mij, zit de stemming er goed in. Het tegendoelpunt een kwartier later is geen domper. Vlak voor rust komt FC Den Bosch opnieuw op voorsprong; 2-1. Veendam komt in de tweede helft door een ongelukkig eigen doelpunt van Den Bosch weer op gelijke hoogte. Na een afgekeurd doelpunt van FC Den Bosch is 2-2 de eindstand.

Toch leuk voor Paul Jans dat hij 11 minuten heeft mogen spelen van de trainer van FC Den Bosch. Dat is alweer 6 minuten langer dan tegen RBC.