maandag 11 januari 2010

Doe mee met JeePee

"Het zou goed zijn als mensen hun stoep wat schoon weten te houden. Dat is van belang voor anderen en het heeft ook te maken met je verantwoordelijk weten voor de samenleving."

Deze oproep deed minister-president Jan Peter Balkenende op vrijdag 7 januari. Hij had beter zijn mond kunnen houden. Een slimme journalist ging eens kijken naar de stoep van onze JeePee....

De stoep van onze minister-president lag, op een smal paadje na, nog vol met sneeuw. Bianca Balkenende was verantwoordelijk voor het schoonhouden van de stoep. Ze had erg veel moeite met de aangekoekte stukken sneeuw op de stoep en haar man moest immers werken.

De website van de Tweede Kamer laat echter weten dat het kerstreces duurde van 18 december 2009 tot 11 januari 2010. Blijkbaar heeft onze minister-president in deze drie weken niet even een paar minuten de tijd gehad om zijn eigen stoep schoon te vegen.

Wedden dat hij zijn stoep wel weet schoon te vegen als de Commissie Davids naar buiten komt met de resultaten van het Irak-onderzoek?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten